Добредојдовте во нашиот центар!
It's Nice To Meet You
Информации

Услуги

Центарот нуди широка палета на подготвителни курсеви.

Курсеви за странски јазици

Херц нуди различни програми за изучување на англискиот, германскиот, италијанскиот, шпанскиот, францускиот и германскиот јазик за деца и возрасни. Програмите се прилагодени кон современите светски трендови и програми.

Компјутерски курсеви

Во рамките на центарот повеќе од 10 години се одржуваат и компјутерски курсеви каде имате можност да ги совладате основните компјутерски вештини и програми за кацелариско работење (MS Windows, MS Office).

Специјализирани курсеви

Центарот за странски јазици Херц организира и подготвителна настава за полагање на испити за добивање на меѓународно признати сертификати по англиски и германски јазик.

За нас

Центарот за странски јазици и компјутерско образование Херц постои повеќе од 20 години и е препознатлив по својот квалитет и пријатна атмосфера на одржување на курсевите. Повелете, посетете нè и уверете се.

  • Бидете дел
    од нашата
    приказна!

Контактирајте нè

Поставете прашање или пројавете интерес за некој курс, а ние ќе одговориме во најкус можен рок.

Адреса: Мито Хаџивасилев Јасмин 36/3-5, 1000 Скопје
(спроти RAMSTORЕ MALL, до бутик „MEGAFASHION“ 3 кат, стан 5)

Телефони: ‎077 64 64 65 | 070 840 878 (Тони)