Добредојдовте во нашиот центар!
It's Nice To Meet You
Информации
Herc Logo

Кои сме ние

Центарот за странски јазици и компјутерско образование Херц (Академија Херц-Ексклузив) постои повеќе од 20 години и е препознатлив по својот квалитет и пријатна атмосфера на одржување на курсевите.

Диплома и книги по граматика на повеќе јазици


Во Херц, веруваме дека јазикот е повеќе од само зборови — тоа е пасош до нови искуства, култури и можности. Нашата цел е да обезбедиме висококвалитетна настава и тестирања за јазици, во согласност со стандардите на CEFR, за да Ви помогнеме да го отклучите вашиот целосен потенцијал.

Јазични курсеви

Образовниот центар Херц Ви нуди широка палета на подготвителни курсеви за повеќе јазици.

Flag of Albania

Албански

Flag of Croatia

Хрватски

Flag of Serbia

Српски

Flag of Great Britain

Англиски

Flag of Germany

Германски

Flag of North Macedonia

Македонски

Flag of France

Француски

Flag of Italy

Италијански

Flag of Slovenia

Словенечки

Flag of Bosnia and Herzwgovina

Босански

Flag of Greece

Грчки

Flag of Bulgaria

Бугарски

Flag of Turkey

Турски

Flag of Netherlands

Холандски

Flag of Sweden

Шведски

Flag of Spain

Шпански

*Курсевите се реализираат само ако има доволен број на заинтересирани лица. Нема фиксни датуми за почеток на курсевите. Контактирајте нè за повеќе информации.


Секој од курсевите е структуриран за да Ве подготви за тестови за владеење со јазикот и е поделен на модули кои се фокусираат на:
Зборување, Читање, Слушање и Пишување.


Компјутерски курсеви

Во нашиот образовен центар достапни се и курсевите за компјутерско канцелариско работење (Office пакети).

Жена работи на компјутер со софтвер за канцелариско работење


Компјутерските курсеви, како и тестирањата за истите, се реализираат во договор со заинтересираните кандидати, во време и термини кои се договараат за секој курс поодделно. Контактирајте нè за повеќе информации.

Тестирање за јазици

Што треба да знаете?

Нашите јазични тестови се поделени на четири основни компоненти

Зборување

Зборување...

Читање

Читање...

Слушање

Слушање...

Пишување

Пишување...

Овие тестови може да се полагаат или лично или онлајн и се дизајнирани да ја проценат вашата способност според стандардите на CEFR.

Потребни Документи:

  • Потврда за уплата на таксата за испит
  • Пасош

Онлајн Услови за Тестирање:

  • Компјутер со функционален микрофон и камера
  • Компатибилност со Microsoft Teams
  • Приватна, добро осветлена соба каде што нема да бидете вознемирувани

Контактирајте нè

Ако сте заинтересирани да се запишете или имате било какви прашања, слободно контактирајте нè преку е-пошта или нашиот контакт формулар. Со нетрпение очекуваме да Ви помогнеме да ги постигнете вашите јазични цели.

Адреса: Свети Кирил и Методиј бр.36/3-5, 1000 Скопје
(спроти RAMSTORЕ MALL, до бутик „MEGAFASHION“ 3 кат, стан 5)

Телефони: ‎077 64 64 65 | 070 840 878 (Тони)